Begeleiding bouwproces

Puur Bouwbegeleiding kan het complete bouwproces begeleiden, maar het is ook mogelijk om ons op verschillende momenten te laten ‘instappen’. Bij elk bouwproject onderscheiden we vier fasen.

Voorbereiding

Puur Bouwbegeleiding stelt samen met u een programma van wensen en eisen op. Vervolgens maken we een gedetailleerd plan van aanpak en zorgvuldige planning van het hele bouwproject. Hieronder vallen onder meer: het maken van een ontwerp, bestektekening, de technische uitwerking van details en de aanvraag van vergunningen.

Budgetten en contracten

We vragen bij verschillende leveranciers/aannemers prijzen op, houden een aanbesteding en vergelijken samen met u de offertes. Na de keuze van de aannemer en andere leveranciers worden heldere en duidelijke contracten opgesteld.

Uitvoering

We leiden het werkoverleg met aannemers en onderaannemers, controleren werktekeningen (van bijvoorbeeld installaties en vloeren) en bewaken de tijdsplanning en de budgetten. We brengen regelmatig verslag uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project.

Nazorg

We verzamelen de garantiestukken, controleren facturen en zorgen voor de afwikkeling van eventuele restpunten. Ook stellen we eventuele onderhoudscontracten op. Kortom: we zorgen voor een soepele afronding van het project.

Onze werkgebied strekt zich uit breed spectrum van werkzaamheden. Van advies tot de afbouwfase. Wilt u hierover worden geïnformeerd? Download dan hier onze dienstverleningsdocument.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer uitleg over onze werkwijze!


Pracht_nova_logo-RGBPuur Bouwbegeleiding maakt deel uit van het team van PrachtNova Verbouwmanagers. Met de geïntegreerde aanpak, in samenwerking met bouwbegeleiders, binnenhuisarchitecten en speciaal geselecteerde aannemers, zorgt PrachtNova voor de verbouwing van je huis tot een optimaal eindresultaat. En dat zonder de gebruikelijke valkuilen als tegenvallende kosten en het niet halen van planningen. Voor meer informatie zie www.prachtnova.nl