Over Puur Bouwbegeleiding

jacob van Puurveen van Puur Bouwbegeleiding

Jacob van Puurveen

Puur Bouwbegeleiding is een geheel onafhankelijk bureau voor bouwbegeleiding. Wij begeleiden zowel nieuwbouwprojecten als verbouwingen in heel Nederland, altijd met een persoonlijke benadering en volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van onze klanten. We werken in heel Nederland.

Passie voor bouwen

Jacob van Puurveen (1975) is eigenaar van Puur Bouwbegeleiding en heeft al van jongsaf aan een passie voor bouwen. Na zijn studie bouwkunde werkte hij dertien jaar als werkvoorbereider en projectleider bij een ambachtelijke aannemer en vervolgens ruim vijf jaar als uitvoeringsbegeleider bij een architectenbureau gespecialiseerd in villabouw.

Bouwbegeleiding: van niets iets bijzonders maken…

‘Mensen schrikken vaak van de technische aspecten van nieuwbouw of verbouwingen, maar voor mij is die techniek een geweldig hulpmiddel om wensen en dromen te realiseren. Techniek en schoonheid gaan juist samen! Elk project is anders, maar elk project draait uiteindelijk om hetzelfde: van niets iets bijzonders maken, waar mensen nog jaren van kunnen genieten. Een fijn huis om in te leven, waar je je thuis voelt. Dit is het mooiste vakgebied dat je je voor kunt stellen!’